martes, 4 de noviembre de 2014

'Antologia desordenada', el nou disc de Joan Manuel Serrat

Sandra Serrano, 04/11/2014 (Barcelona)

Joan Manuel Serrat celebra els 50 anys de la seva carrera amb aquest nou àlbum quàdruple, una antologia molt personal on Serrat ha recopilat les cançons que més li han marcat al llarg de la seva trajectòria musical. En quatre discos, Joan Manel Serrat recupera una cinquantena de  cançons, la majoria gravades de nou i altres cantades a duet amb nous artistes com Estopa, Pablo Alborán i Joaquín Sabina entre d’altres. A partir d’avui, el CD ja es troba a la venta en els punts de venda tradicionals o també es pot descarregar per Spotify.
Els artistes que col·laboren amb Joan Manuel
Serrat / jmserrat.com
L’artista que va actuar per primera vegada en públic el 18 de febrer de 1965 a Ràdio Barcelona durant el programa matinal Radioscope, conduit per Salvador Escamilla, vol donar les gràcies a tots aquells que han fet possible la seva carrera musical amb aquesta obra de celebració. A més, Serrat ha programat una gira mundial amb més de 100 concerts per tot el món. Segons la seva pàgina web, el primer concert tindrà lloc el 24 de febrer a Montevideo, encara que les entrades no es troben a la venta actualment.

Una de les novetats que inclou aquest àlbum és un llibret, on Serrat relata en primera persona les vivències més destacades de la seva vida i alguns dels secrets de la seva carrera que són il·lustrats amb un centenar de fotos. Antologia desordenada és considerat tot un àlbum de col·leccionista, on es recopilen cinquanta de les 600 cançons més especials per l’artista. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario